[wpcol_1third id=»» class=»» style=»»]En innføring i Lightroom. Pris xx + 200,- for 60-siders hefte på norsk med de viktige tingene. Denne gangen er kurset er rettet  mot privatpersoner.

Sted: Storgata 69, Tromsø. I gågata mellom Narvesen og Vero Moda. Ta gjerne med mitt telefonnummer 95763568, og ring når utenfor. Jeg holder utkikk.

Tid: Kommer[/wpcol_1third] [wpcol_1third id=»» class=»» style=»»]Ta med bærbar maskin med Lightroom, og bilder du vil bruke – anbefaler RAW-formatet. Gjerne også et minnekort (og minnekortleser) med bilder tatt i RAW-format, så kan vi importere disse til Lightroom.[/wpcol_1third] [wpcol_1third_end id=»» class=»» style=»»]Vi går gjennom prinsippene i Lightroom, hvordan legge inn (importere) bilder, holde oversikt over dem, bildebehandling og eksport. Er det mer tid viser jeg hvordan man lager bok, slideshow/nettside/print med programmet. Dette står også forklart i heftet. [/wpcol_1third_end]

 

Jeg er sertifisert Adobe-ekspert (ACE) og har holdt kurs for medlemmer i Norsk journalistlag. Jeg har også laget et lærehefte i Lightroom, og er opptatt av at man skal lære seg de vesentlige funksjonene og få en god oversikt over Lightroom – som man kan bygge videre på. Se oversikt over innholdet her: Lightroomhefte. Lightroom er hovedprogrammet til mange fotografer, og er på mange måter et komplett og flott program til hele arbeidsflyten.

Er du interessert i å delta, skriv navnet ditt i feltet nederst på siden her. Jeg sender epost til de som får plass med mer info.

Påmelding Lightroom-kurs

* Påkrevde felt

Drevet med Fast Secure Contact Form