Ny nettside?

Frifoto leverer nettsider - og kan gjøre alt fra å
registrere domenenavn til å sette opp siden
og fylle den med tekst og bilder.

Eksempler:

Eksempler:

Eksempler:

Eksempler:

Ny nettside?

Frifoto leverer nettsider - og kan gjøre alt fra å
registrere domenenavn til å sette opp siden
og fylle den med tekst og bilder.

Komplett side

Komplett nettside med tekst og bilder kan jeg levere.  Ønsker din bedrift en effektiv nettside tilpasset mobil, ipad og dataskjerm, kan jeg hjelpe med dette. Å forholde seg til én part som tar seg av hele nettsiden gjør prosessen raskere og gir et bra resultat. En webside med gode bilder og informativ tekst er for de fleste bedrifter en nødvendighet i dag – ta kontakt for tilbud! 

Bare nettside

Har du tekst og bilder selv, kan jeg sette opp selve nettsiden og fylle den med innhold. De beste sidene er brukervennlige, oversiktlige og tilpasser seg til skjermen enten det leses på mobil, pc eller nettbrett. Jeg bruker WordPress og setter opp alt fram til publisering. Dette er verdens mest brukte og brukervennlige system som kan oppdateres på nett fra over alt.

ENKELT | MODERNE

Nettsider er en for mange første møtet med en bedrift. Da må den virke profesjonell og være innbydende, enkel og brukervennlig. Det kan Frifoto hjelpe med – etter lang erfaring med publisering og kommunikasjon i norsk presse og for bedrifter.

 • Foto

  Jeg har jobbet som fotograf i over 15 år.

 • Tekst

  Jeg har skrevet reportasjer blant annet for Aftenposten Innsikt, iTromsø og ulike fagblader.

 • Nettsider

  Jeg har laget nettsider for meg selv, for festivalen Polar Fokus og for bedrifter som Troms byggmontering, for kunstnere som Aslaug M. Juliussen. Visuell kommunikasjon og digitale fortellinger er min styrke.

 • Her er jeg

  ego_sau2

Vesterålen

Business vector designed by Vvstudio – Freepik.com Business vector designed by Photoroyalty – Freepik.com Designed by Freepik