Jeg er

Skrivende fotograf i Tromsø, vinner Fagpresseprisen 2011 og premiert i Årets Bilde 2010 (Dagligliv i Norge). Skriver og fotograferer for ulike tidsskrift og medier. Trykk på bildet under for min oppføring i Frilanskatalogen.

Jeg gjør

FOTO | VIDEO | TEKST

Jeg fotograferer og har gjort det profesjonelt i over 15 år. Men jeg kan også skrive, og har en universitetsutdannelse i norsk og litteratur. Jeg har skrevet og tatt bilder til flere reportasjer både i aviser, fagpresse og for ulike institusjoner og bedrifter. Jeg liker best reportasjeformen, men er åpen for å gjøre ulike ting, som portretter og nyheter.

Høsten 2010 hadde jeg en reportasje fra India i magasinet Aftenposten Innsikt, og har også hatt reportasjer i Fagbladet som er det største fagtidsskriftet med over 300.000 i opplag. Over flere år hadde jeg ansvar for serien «Kortreist» for avisene iTromsø og de andre i Harstad Tidende Gruppen.

Allsidighet og det å skrive forståelig om noe vanskelig har jeg god erfaring med. Har ofte lett for å få tillit hos de jeg snakker med.

Nå gjør jeg også videosnutter, og kan altså si at jeg er relativt allsidig og behersker flere formidlingsmåter.

Referanser:

Aftenposten Innsikt
Universitetet i Tromsø
Fagbladet “Journalisten”
VG
Dagens Næringsliv
iTromsø
Blikk
Fagbladet
Diabetes
Familien
Vi over 60

Skroll ned for arbeidsprøver.

Eksempel på reportasje med tekst og foto:
Pollar (87) spiller fotball

Flere trykte artikler finner du her:

Arbeidsprøver tekst/foto.