,

Barn er fint!

Jeg fotograferer mest redaksjonelt fortsatt, det vil si til blader, aviser og noen magasiner. Men jeg synes det er fint å kunne fotografere for private også. Mange kjøper seg kamera i dag, og tar bilder selv, men det er fortsatt en læringskurve for å komme fram til gode bilder. I mellomtiden vokser barna. Det er lurt å spandere på seg en skikkelig fotograf, i tillegg til å ta bilder av barna i lek og utfoldelse med eget kamera så klart. Å være fotograf er ikke ensbetydende med å ha råd til et godt kamera, det krever fortsatt trening, et øye for detaljer, å kunne behandle folk slik at de føler seg avslappet. Dette trener vi alle på som fotograferer profesjonelt, og det er det du får når du betaler. Ikke bare en fyr med et godt kamera.

Disse to søte små fotograferte jeg for noen dager siden, de er barn av venninna mi Elisabeth, og jeg synes bildene ble kjempebra. Gode uttrykk på dem! Trenger du bilder, bare ta kontakt, jeg fotograferer hjemme, ute og i studio!