, , ,

Tove, Curt og Espen

Tekst under bildet.

Curt_Tove_Espen_2

 

 

Jeg ble spurt av denne familien om jeg ville fotografere dem, og på en måte som gjorde at det fikk jeg lyst til. Mor, far og sønn er på vei fram og tilbake mellom Tromsø og USA og ville ta noen bilder mens de var samlet i Tromsø på forsommeren. Vi tok bilder inne og rundt huset, og nede i fjæra som betyr mye for dem. Fra huset ser de mot fjell, fjord og fjæra, og her har de også tilbrakt mye tid. Jeg besøkte dem kvelden før fotograferingen, og vi fikk muligheten til å bli littegrann kjent og sett litt på hvor vi skulle ta bildene. Det tror jeg var lurt. Jeg er i alle fall fornøyd med bildene, disse er bare noen av de mange bildene, som jeg har fått lov til å vise fram.

 

// Lars Åke Andersen er frilansfotograf i Tromsø og påtar seg oppdrag for media, bedrifter og institusjoner, og i blant også jobber for private.