, , , , ,

Therese Johaug og meg

Jeg har vel svært lite til felles med Therese Johaug, men om ikke annet var begges navn på fronten av VG i dag. Mitt ganske diskré som fotografnavn ved siden av hovedoppslaget. Som fotograf i Tromsø er det høyst uvanlig å nå førstesiden til Norges mest leste avis, så jeg synes nå det er gøy. Selv om det jo er saken som er viktig, og den handler om Stine på sju år som holdt hodet kaldt da mammaen trengte hjelp, hun ringte 113. Jeg har hatt to førstesider i VG i år, og begge handler faktisk om 113 og AKM. Den første saken var om Kjell som fikk starthjelp 23 ganger da hjertet stanset. Begge sakene har en relevans til temaet om alle nødnummerne i Norge skal samles til ett, og man da har én hovedsentral som ligger utenfor sykehuset. Mange i sykehusmiljøene har protestert mot dette.