Nye venner [new friends]

Jeg møter stadig nye folk, men hei, det bor 17 millioner mennesker her, så det er ikke rart. Denne karen er 64 år gammel og hadde jeg ikke klippet skjegget hadde vi nok vært som to dråper vann fra Ganges. Jeg har bestilt tur videre fra Delhi nå, drar i morgen til Varanasi, og blir nok å treffe flere flotte, skjeggete menn der. Skal også treffe inderen Mel som er i lag med en venn som bor i Kautokeino, tro det eller ei, snakk om avstandsforhold! Om nettet står meg bi og tiden er med meg, legger jeg inn fra den hellige byen i løpet av et par dager.
[I meet new people all the time, but hey, there’s 17 millions living here, så it’s not that strange. This fellow is 64 years old and had I not cut my beard we’d look like two drops of water from Ganges. I’ve ordered flight to Varanasi tomorrow and guess I will be meeting great, beardy men there.]