Folk i farta [People of India]

Jeg liker å gå rundt for meg selv, bare rusle og se. Nikke til kjentsfolk. Kamera har jeg med og motivene er mange. Kanskje har dere sett det før, men for meg er ofte det dagligdagse fint. Og dette er jo ikke dagligdags for meg, selv om det er dagligdags for dem. Folk er vennlige og har ingenting i mot at jeg tar bilder. Respekt! Dette er også en avveksling fra det jeg gjør ellers om dagen, som er mer målretta fotografering. Det kommer jeg tilbake til. Glede til alle ønskes!

[I like to walk around. This is from my walk in New Delhi. This is daily life for these people, but not daily life for me. People are friendly and have nothing against having their photos taken. Respect. This is also a good way to do something different from what I do the rest of the day, which is more focused photography.]