Konfirmasjons-bilder

Konfirmasjon er en av de viktige milepælene i livet, og en god anledning til å forevige et gjennomført portrett. Jeg tar noen konfirmasjoner for tiden, selv om dette ikke lønner seg så mye, mest fordi jeg liker denne typen fotografering og fordi jeg synes folk skal velge bort kompaktkameraet og få det skikkelig gjort på en så stor hendelse i livet som jo konfirmasjonen er. Man trenger forøvrig ikke ta bildene på selve dagen, som regler velger vi en ettermiddag i tiden etter konfirmasjonen (noen kommer også måneder etterpå).

Før var det sånn at fotografen tok en relativt lav pris, men så måtte man bestille papirbilder hos han/henne til høye priser. Nå vil folk ha digitale bilder, og da koster det litt mer for selve fotograferingen – men så får man de digitale filene og kan selv bestille kopier. Men tross alt så er dette minner for livet og de skal vare lenge, så kom gjerne og bestill hos meg!

Pris er 2400,- for planlegging, fotografering og bildebehandling av 5 bilder. Ønskes et bilde trykt på et spesielt varig fotopapir i A4, koster dette 350,- ekstra. Dere får selv velge hvilke bilder som beholdes. Ønskes flere enn fem bilder, kan man velge dette mot et tillegg. Da er det bare å ta kontakt her!

konfirmasjon