Jeg liker å fotografere folk i farten, folk i gatene - og sett i deres omgivelser. Gatefotografi er gjerne uposerte bilder av ukjente mennesker tatt i det offentlige rom. Det trenger ikke være på gata, selv om det heter Street Photography. Dette er fra en tur til London i vinterferien.

Read more

Jeg leita etter noe helt annet da jeg kom over et par bilder fra en tur til Spania i 2011. Disse to bildene er fra Ronda og jeg synes de har sine kvaliteter. Jeg liker å inkludere folk i komposisjonene - og skape en helhet mellom miljøet og menneskene.

 

_NIK3338

 

_NIK3333

 

Read more

Musa Andersen er nestleder på Setermoen asylmottak og en fargerik sjel med mange jern i ilden. Fagbladet har et portrett av ham i siste nummer og jeg dro til indre Troms for å fotografere ham. Sterk person som liker å hjelpe andre.

Read more

Jeg holder av og til kurs, og for litt siden holdt jeg et kurs for medlemmer i Troms journalistlag i bildeflyt og bildebehandling med Adobe Photoshop Lightroom. Akash var på kurset og lagde på eget initiativ en liten video, med intervju av deltakere og meg. Her er den!

Read more