På trykk både her og der

Tromsø 05. september 2016

Sist lørdag var jeg på trykk i tre medier samtidig, og det fra lokalavis til regionalavis til riksdekkende media.

Og det enda jeg jobber mindre og mindre med avisoppdrag dessverre. Men det er stas å formidle og være med på å bidra litt til informasjon og kunnskap. Og det er alltid morsomt å se resultatet av jobbinga man gjør. De tre mediene var

1. Lokalavisa iTromsø, her hadde jeg på nettavisa en egenprodusert sak om Erika fra Italia som lager troll av materialer hun finner i naturen. Jeg skrev noen ord, fotograferte og satt sammen en video på fire minutter. Saken kan du se her.

2. Nordlys kaller seg landsdelsavisa, vi får tro på det da. Her hadde jeg et stort bilde over nesten en dobbeltside av fylkesrådsleder Cecilie Myrseth. Bildet er tatt for Troms fylkeskommune og er et pressebilde som kan brukes av ulike medier.

3. Og så var det til slutt Dagbladet Magasinet. Selveste rosinen i pølsa for mange i avisverden. Bladet var det første helgemagasinet i Norge på glansa papir og selve standarden når det kommer til dette markedet. Bildet er av mammaen til Per-Mathias Høgmo og er i en fast spalte med mammaer til kjente folk.

Trenger du en frilanser bosatt i Tromsø? Det er bare å ta kontakt!