Å gå til fotograf kan fort koste noen kroner. Noen fotografer har en lav pris for fotograferingen, og tar deretter godt betalt for å selge deg bildene på papir. Andre tar en høyere sum, og gir deg originalbildet, slik at du selv kan bestille hvor du måtte ønske. Uansett hvordan man gjør det, må fotografen ved månedens slutt ha penger til å dekke kostnader til datautstyr, kamera, bil, kontor, husleie og så videre. Det som da er igjen, blir lønna.

Det er mange som tilbyr bilder, fra glade amatører til profilerte kjendisfotografer. Uansett skal du kunne få det du forventer når du bruker penger på fotografering, det er tross alt bilder som man skal kunne ta fram om 30 år og mimre og smile til. Kvalitet og pris hører ofte sammen, også når det gjelder fotografering. Vel så viktig er det å kunne behandle folk, få de til å føle seg avslappet og i godt humør, dette krever gjerne erfaring og øvelse.
For kontakt trykk her
[table id=1 /]

Bildene vises så på en nettside, der du kan velge ut de bildene du ønsker å få behandlet og gjort ferdig. Disse legges så på en side der du bestiller de endelige papirkopiene.

Om meg:
Jeg har fotografert profesjonelt siden 1999 og jobber jevnlig for større aviser og magasiner i Norge. Etter fast jobb i mange år, begynte jeg for meg selv i 2010 og driver mest med redaksjonelle bilder. Men jeg liker å gjøre noen jobber for private, det er en fin mulighet til å fotografere litt friere og for å få fram det beste i dem jeg tar bilde av.
Jeg fikk tredjeplass i 2010 i Pressefotografenes klubbs årlige konkurranse (kategori: Dagligliv i Norge), og fikk nettopp i 2011 Fagpresseprisen i foto.

Håper vi kan få til en morsom fotografering, jeg tar også i mot gode ideer og innspill på fotografering, location og så videre.

Lars Åke