Kurset går over to dager, med en teoridel og en praksisdel. 
Dato kommer - men er du interessert, send en melding her: 
http://frifoto.no/kontakt/

(Mer info under bildet)

_NIK1953

Jeg holder nå et mindre kurs i fotografering, med fokus på grunnleggende ferdigheter. Kurset går over to dager, og for å få tid til personlig veiledning blir det begrenset med plasser, maks 6-7 deltakere.

Her tar vi oss tid til å forklare det grunnleggende med et speilreflekskamera, før vi ser på hvordan man komponerer et bilde, og du får noen råd til å bli mer kreativ og trygg i din fotografering. I andre del går vi ut og tar bilder, og tar i bruk teorien.

Kurset passer for dem som har speilreflekskamera og vil lære det grunnleggende. Dette er en workshop der alle skal ut og fotografere etter litt teori, og med oppfølging av profesjonell fotograf.

Teoridag:

Mandag kl 18-21 Vi bruker litt tid på å bli kjent med funksjoner og knapper på kameraet, hvordan fungerer de ulike innstillingene, hva er viktig å kunne. Hvilke objektiver finnes, hva er blender, lukker og iso. Litt om komposisjon blir det også.

Spørsmål og svar.

Utdeling av boka Tips for knips som leses før praksisdelen. Her bygges det videre på det du har lært, med en praktisk vinkling.

 

Praktisk dag:

En søndag kl 12-16. Vi går ut og fotograferer nært sentrum av Tromsø.  Det fotograferes etter oppgaver eller etter egne ønsker. Kursholder vil være med og veilede.

I etterkant:

De som ønsker det kan i etterkant legge bilder på Google+ for vurdering fra kursholder og de andre deltakerne.

Pris: 990,- + 200 for lærebok på 100 sider.

Ta med:

Kamera, minnekort, evt notatblokk, penn og mat hvis du trenger det.