Forlater Tromsø [Leaving Tromsø] for India

Da er dagen kommet for reisen til India. Fire uker skal tilbringes for første gang i dette innholdsrike kontinentet, hvor jeg gleder meg! Det er en fantastisk dag i Tromsø, vinterlig og deilig, lyset maler seg oppover fjellsiden og månen vinker farvel. Det er fred og ro. I India venter nok mer kaos og disharmoni, vi får se. Min samboer skal også til India, vi skal være hver for oss i to uker før vi møtes til ferie og kos i Goa og Kerala, sørvest i India. Før det blir det Delhi og Mumbai på meg, så får vi se ellers. Jeg blir nå å skrive her på bloggen og legge inn bilder, når jeg får muligheten til det og ingen raner fra meg utstyret! Men visum, pass og kort er pakket og straks er det avgårde! Klem til alle som vil ha 🙂

 
[Today is the day. I'm leaving my hometown Tromsoe in this beautiful scene. Peace and harmony is replaced with chaos. Delhi, Mumbai, Goa and Kerala is waiting. I'll be putting some words and photos here when I get the chance. Hugs]